Steun ons!

Er zijn verschillende manieren om ons orkest te steunen. Zo kunt het orkest structureel steunen door vriend te worden van het orkest. Als dank voor uw steun krijgt u van ons elk programma een bedankje! Uiteraard kunt u ook een eenmalige donatie doen of ons orkest sponsoren. 

Vriend worden

We zijn zeer op onze vrienden gesteld! Zij zorgen ervoor dat we ook op de lange termijn mooie concerten kunnen blijven geven. Ook vriend worden? Dat kan al vanaf €20 per jaar. Vul daarvoor dit formulier in mail het naar bestuur@nijmeegsstudentenorkest.nl. Alvast hartelijk dank!

Eenmalige donatie

Wilt u een eenmalige donatie doen? Dan kunt u daarvoor onderstaand formulier gebruiken:

Bedrag

U mag uw donatie natuurlijk ook handmatig overmaken naar NL53 INGB 0001 5146 91 t.n.v. CMC Nijmegen. Wij stellen uw donatie zeer op prijs en kunnen het ook waarderen wanneer u de aanleiding voor de donatie in de omschrijving van de betaling zet of mailt naar bestuur@nijmeegsstudentenorkest.nl .

Sponsor

Heeft uw bedrijf interesse in het sponsoren van het orkest? Stuur een mail naar bestuur@nijmeegsstudentenorkest.nl om de mogelijkheden te bespreken. We doen graag ook wat terug voor onze sponsoren, waarbij u kunt denken aan vrijkaartjes voor ons concert, het spelen van een ensemble bij een bedrijfsborrel of zelfs een concert met het hele orkest voor uw medewerkers.