Nijmeegs Studentenorkest

Het bestuur van het Nijmeegs Studentenorkest bestaat uit zes enthousiaste orkestleden. Elk half jaar wordt er een nieuw bestuur ingestemd. Het bestuur van 2023-II heeft zich als volgt geconstitueerd:

  • Lotte van Straaten – Voorzitter
  • Manu Lammers  – Secretaris
  • Jochem van Rabenswaaij – Penningmeester
  • Clara Bicanic – Orkestchef
  • Hannah Tax – Logisticus
  • Hanneke Roos – Acquisiteur

Voorzitter – Lotte van Straaten
De voorzitter houdt overzicht over alles wat er in de vereniging gebeurt. Verder is het voorzitter het gezicht van de vereniging en onderhoudt hij of zij het contact met dirigent en solisten.

Secretaris – Manu Lammers
De secretaris gaat over alle communicatie in en om de vereniging. Verder helpt hij of zij de voorzitter bij zijn of haar taken en houdt hij of zij het ledenbestand bij.

Penningmeester – Jochem van Rabenswaaij
De penningmeester gaat over de financiën van de vereniging. Hij of zij stelt de begroting op en beheert de contributie, subsidies en declaraties. Verder gaat hij of zij over het contact met vrienden van het orkest en donateurs.

Orkestchef – Clara Bicanic
De orkestchef zorgt ervoor dat we elk concert met een volledige bezetting kunnen spelen. Hij of zij regelt audities en benadert en coördineert de gastspelers.

Logisticus – Hannah Tax
Het bestuurslid logistiek regelt de wekelijkse repetitieruimtes en accommodaties voor repetitieweekenden en feesten. Verder gaat hij of zij over het vervoer en de verhuur van instrumenten.

Acquisiteur – Hanneke Roos
Het bestuurslid acquisitie zamelt gericht geld in voor het orkest, door het aanbieden van ensembles voor feesten of plechtigheden en door het aanschrijven van fondsen en sponsoren.