Het bestuur van het Nijmeegs Studentenorkest bestaat uit zes enthousiaste orkestleden. Elk half jaar wordt er een nieuw bestuur ingestemd. Het bestuur van 2024-I heeft zich als volgt geconstitueerd:

  • Hanneke Roos – Voorzitter
  • Manu Lammers  – Secretaris
  • Jochem van Rabenswaaij – Penningmeester
  • Jildou Zeinstra – Orkestchef
  • Hannah Tax – Logisticus

Voorzitter – Hanneke Roos
De voorzitter houdt overzicht over alles wat er in de vereniging gebeurt. Verder is het voorzitter het gezicht van de vereniging en onderhoudt hij of zij het contact met dirigent en solisten.

Secretaris – Manu Lammers
De secretaris gaat over alle communicatie in en om de vereniging. Verder helpt hij of zij de voorzitter bij zijn of haar taken en houdt hij of zij het ledenbestand bij.

Penningmeester – Jochem van Rabenswaaij
De penningmeester gaat over de financiën van de vereniging. Hij of zij stelt de begroting op en beheert de contributie, subsidies en declaraties. Verder gaat hij of zij over het contact met vrienden van het orkest en donateurs.

Orkestchef – Jildou Zeinstra
De orkestchef zorgt ervoor dat we elk concert met een volledige bezetting kunnen spelen. Hij of zij regelt audities en benadert en coördineert de gastspelers.

Logisticus – Hannah Tax
De logisticus regelt de wekelijkse repetitieruimtes en accommodaties voor repetitieweekenden en feesten. Verder gaat hij of zij over het vervoer en de verhuur van instrumenten.

Acquisiteur – Vacature
De acquisiteur zamelt gericht geld in voor het orkest, door het aanbieden van ensembles voor feesten of plechtigheden en door het aanschrijven van fondsen en sponsoren.