Vertrouwenscontactpersonen

Krijg je binnen onze vereniging te maken met ongewenst gedrag, of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor? Neem dan contact op met één van onze vertrouwenscontactpersonen. Dat kan door een mailtje te sturen naar vertrouwenspersoon@nijmeegsstudentenorkest.nl of door één van de vcp’s te appen of aan te spreken.

Hieronder stellen onze vertrouwenscontactpersonen zich aan jullie voor:

Philine

Hi lieve lezer,
Mijn naam is Philine. Ik woon in Nijmegen samen met mijn vriend maar studeer muziektherapie aan de Hogeschool van Leiden. Ik heb veel liefde voor mijn medemens en wil graag dat iedereen zich lekker in zijn vel voelt. Daarnaast vind ik samen muziek maken geweldig, wat we samen voor moois neer kunnen zetten! Binnen het CMC ben ik daarom vertrouwenspersoon geworden. Mocht je ergens mee zitten, ben je hartelijk welkom om mij aan te spreken of een berichtje te sturen. Sterker nog, ik vind juist leuk.

Simon

Hey mijn naam is Simon. Ik ben derdejaars biology student aan het de Radboud en speel met veel plezier cello in het CMC. Samen muziek maken vind ik een van de leukste dingen om te doen. Ik vind CMC een erg fijne vereniging omdat het studenten bij elkaar brengt om muziek te maken en gezelligheid te beleven. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich in de vereniging prettig en veilig voelt. Ik ben er om te helpen en te luisteren, dus neem gerust contact op als je ergens mee zit of als je iets wil bespreken!

Tamar

Hoi! Ik ben Tamar, ik studeer Philosophy, Politics and Society aan de Radboud Universiteit en ik speel bij de tweede violen van het CMC. Ik ben relatief nieuw bij het studentenorkest en ik heb het enorm naar mijn zin, en ik help anderen graag om zich hier net zo thuis en veilig te voelen. Ik sta open voor alle gesprekken en ik hoor graag hoe het met je gaat. Als je ergens mee zit, iets even goed wil bespreken of gewoon zin hebt om te kletsen, dan kun je dus altijd bij mij terecht!