Kom meespelen!

Ben jij muzikaal én student?! Dan ben jij bij het Nijmeegs Studentenorkest helemaal aan het goede adres!

Onze repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in Wijkcentrum Burghardt, Burghardt van den Berghstraat 112-114 te Nijmegen.

Je hoeft geen student te zijn om lid te kunnen worden, maar uiteraard hebben studenten wel voorrang. Als je je hieronder opgeeft, nodigen we je uit om een keer mee te komen repeteren op een open repetitie. Elk half jaar (in september en januari) houden wij twee open repetities waar je vrijblijvend kunt komen meespelen.

De eerstvolgende open repetities zijn in september 2024 (data worden nog bekend gemaakt). We spelen dat halfjaar de vierde symfonie van Mendelssohn, het pianoconcert van Schumann en Siegfried Idyll van Wagner.

De contributie bedraagt € 136,27 per jaar voor studenten en € 235,55 per jaar voor werkende leden. Leden gaan bij het aangaan van het lidmaatschap akkoord met de verklaring persoonsgegevens.

Wil je een keertje komen meespelen?

Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter, dan nemen wij contact op zodra we meer informatie hebben over de open repetities en audities!

Auditie doen

Heb je een keertje meegespeeld (of niet) en wil je lid worden? Dan moet je eerst auditie doen. Via onderstaande knop krijg je meer informatie over de audities en de beschikbare plekken in het orkest.