Nijmeegs Studentenorkest

Kom meespelen!

Ben jij muzikaal én student?! Dan ben jij bij het Nijmeegs Studentenorkest helemaal aan het goede adres!

Onze repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in Wijkcentrum Burghardt, Burghardt van den Berghstraat 112-114 te Nijmegen.

Je hoeft geen student te zijn om lid te kunnen worden, maar uiteraard hebben studenten wel voorrang. Als je je opgeeft, nodigen we je uit om een keer mee te komen repeteren op een open repetitie. Elk half jaar (in september en januari) houden wij open repetitie waar je vrijblijvend kunt komen meespelen. De eerstvolgende open repetities zijn 7 en 14 september. We spelen dat halfjaar Grieg Pianoconcert en de 2e Symfonie van Brahms

De contributie bedraagt €125,71  per jaar voor studenten en € 217,30 per jaar voor werkende leden. Leden gaan bij het aangaan van het lidmaatschap akkoord met de verklaring persoonsgegevens.

Audities

Voorafgaand aan het lidmaatschap doe je een auditie, waarbij de orkestchef, de dirigent, de aanvoerder van je sectie en mogelijk de concertmeester aanwezig zijn. De eerstvolgende audities zijn in september. De auditiefragmenten zullen rond die tijd bekend gemaakt worden.

Via deze link kun je je aanmelden voor een auditie! Om je nu al aan te melden voor de auditie, kun je het onderstaande formulier invullen of contact opnemen via orkestchef@nijmeegsstudentenorkest.nl. Als je auditie wil doen voor een vacante aanvoerdersplek, vermeldt dit dan ook.

Meespelen als gastspeler

Voor mensen met voldoende niveau en orkestervaring bestaat ook de mogelijkheid als gastspeler met een project mee te spelen om onze bezetting compleet te maken. Je speelt dan wel de concerten mee en (niet alle) repetities, maar bent geen lid van het orkest. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan ook per e-mail contact op met de orkestchef (orkestchef@nijmeegsstudentenorkest.nl). Vermeld in je mail je naam, adresgegevens, telefoonnummer, instrument en het aantal jaren ervaring (in welke orkest(en) je ziten hebt gezeten, hoeveel jaar les je hebt (gehad)). Momenteel zoeken  we gastspelers voor ons 4 mei herdenkingsconcert, waar we Brahms, Ein Deutsches Requiem spelen. Wil je komen gastspelen? Neem contact op met de orkestchef.

Meld je aan!

Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter, dan nemen wij contact op zodra we meer informatie hebben over de open repetities en audities!