Kom meespelen!

Ben jij muzikaal én student?! Dan ben jij bij het Nijmeegs Studentenorkest helemaal aan het goede adres!

Onze repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in Wijkcentrum Burghardt, Burghardt van den Berghstraat 112-114 te Nijmegen.

Je hoeft geen student te zijn om lid te kunnen worden, maar uiteraard hebben studenten wel voorrang. Als je je hieronder opgeeft, nodigen we je uit om een keer mee te komen repeteren op een open repetitie. Elk half jaar (in september en januari) houden wij twee open repetities waar je vrijblijvend kunt komen meespelen.

Om mee te kunnen spelen moet er natuurlijk wel plek zijn voor jouw instrument in het orkest. Voor welke instrumenten op dit moment plek is lees je hier. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de audities voor het orkest.

De eerstvolgende open repetities zijn op 5 en 12 september 2024. We spelen dat halfjaar de vierde symfonie van Mendelssohn, het pianoconcert van Schumann en Siegfried Idyll van Wagner.

De contributie bedraagt €140,49 per jaar voor studenten en €242,85 per jaar voor werkende leden. Leden gaan bij het aangaan van het lidmaatschap akkoord met de verklaring persoonsgegevens.

Wil je een keertje komen meespelen?

Wil jij naar één van de open repetities komen? Vul dan hieronder (vrijblijvend) je gegevens in, dan nemen wij contact op zodra we meer informatie hebben over de open repetities en audities. Wij zorgen dat de muziek voor je klaarstaat.

Auditie doen

Heb je een keertje meegespeeld (of niet) en wil je lid worden? Dan moet je eerst auditie doen. Via onderstaande knop krijg je meer informatie over de audities en de beschikbare plekken in het orkest.